BRA ATT VETA INFÖR DIN BEHANDLING

VANLIGA REAKTIONER

BRA ATT VETA

Efter en behandling kan du känna trötthet, ömhet/stelhet, frossa/svettningar, huvudvärk, feberkänsla/feber, lätt yrsel, sorg, illamående och träningsvärk. 

Alla reagerar olika på behandlingar, och du kan reagera olika från gång till gång. Det är viktigt att komma ihåg att vissa symptom kan förvärras en stund innan de avtar eller försvinner helt. Oftast behöver behandlingar upprepas 2-3 gånger för bästa resultat då kroppen måste ställa in sig på en förändring och börja läka.

- Kom ihåg att dricka vatten både före & efter du varit på en behandling!


 NÄR SKA MASSAGE UNDVIKAS?

Covid-19

Vid minsta förkylningssymptom skall du undvika massage och kontakt med andra människor! 


För att jag ska kunna bedriva min verksamhet ber jag er att ta ett personligt ansvar när det kommer till din, min och andras hälsa. Jag följer myndigheternas rekommendationer. Det innebär att hygien och städning är extra viktigt och alla nödvändiga åtgärden vidtas för att minska smittspridning.

Är du förkyld råder jag dig att avvakta att boka din behandling. Kommer du på din behandling iallafall kommer jag göra en bedömning på plats och ev. så flyttar vi fram din tid. Detta för att säkerheten både för dig som kund och för mig som behandlare är viktig.

Vid vaccination avstå från massage minst 24h

 Massage ska undvikas vid kraftigare förkylningar och halsont. En fråga du kan ställa dig själv när du är i funderingarna om du är frisk nog är " skulle jag utföra en kraftigare ansträngning i detta tillstånd? "Är svaret nej, bör du undvika massage". 

Lymfmassage ska undvikas under cellgiftsbehandling och strålning.