BEHANDLINGAR


Hos Metanoia kan du få hjälp med att behandla muskulära besvär i rygg, nacke samt övriga kroppsdelar. Alla behandlingar är individanpassade och jag behandlar kroppen som en helhet. Du är också välkommen att boka en behandling i förebyggande syfte för att ta hand om dig själv och se till att kroppen fungerar optimalt.      SVENSK KLASSISK MASSAGE

BEHANDLANDE MASSAGE

  GRAVIDMASSAGE

LYMFMASSAGE 

                                                                           TAKTILMASSAGE

KÄKLEDSBEHANDLING

 ANSIKTSMASSAGE

PRISLISTA

VANLIGA REAKTIONER

Efter en behandling kan du känna trötthet, ömhet/stelhet, frossa/svettningar, huvudvärk, feberkänsla/feber, lätt yrsel, sorg, illamående och träningsvärk. 

Alla reagerar olika på behandlingar, och du kan reagera olika från gång till gång. Det är viktigt att komma ihåg att vissa symptom kan förvärras en stund innan de avtar eller försvinner helt. Oftast behöver behandlingar upprepas 2-3 gånger för bästa resultat då kroppen måste ställa in sig på en förändring och börja läka.
- Kom ihåg att dricka vatten efter du varit på en behandling! 

NÄR SKA MASSAGE UNDVIKAS ?

Massage ska undvikas vid kraftigare förkylningar och halsont. En fråga du kan ställa dig själv när du är i funderingarna om du är frisk nog är " skulle jag utföra en kraftigare ansträngning i detta tillstånd? "Är svaret nej, bör du undvika massage."

  Lymfmassage ska undvikas under cellgiftsbehandling och strålning. 

Betalning sker via swish, klarna eller faktura

Omboka eller avboka: 

Om du behöver omboka eller avboka kan du göra det via bokningsbekräftelse som du får på mail. Du kan också ringa på tel: 073-0481101

Kom ihåg att tiden måste ombokas/avbokas senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.