.
MOTIVERA OCH INSPIRERA TILL EN STARK OCH HÅLLBAR KROPP

Jag som driver Metanoia heter Linn Danielsson och jag är utbildad massageterapeut och lymfmassör på Axelsons gymnastiska institut samt gravidmassör genom Behandlingsteamet John Carrier.

Är även diplomerad kostrådgivare med kognitiv inriktning på Sverigehälsan. Alla mina behandlingar är individanpassade och jag utgår från ett helhetsperspektiv då både kropp, kost och mående hänger ihop. 

Intresset för kost, träning och kroppen har jag alltid haft och behovet av massage väcktes hos mig i tidig ålder då jag hade problem med mina ben under åren jag spelade hockey. Efter operation och flera års olika undersökningar utan resultat kom jag i kontakt med den behandlande massagen som gav goda resultat. Jag har även personlig erfarenheter av den avslappnande massagens effekt på kroppen då jag tidigare haft ett högt stresspåslag vilket resulterade i håravfall och ätstörningsproblematik. Just där och då hade massagen en stor betydelse för mig då det var en stund då jag kunde få slappna av.

Idag vill jag förmedla massagens betydelse både i ett avslappnande & läkande syfte. Att kunna förmedla en beröring många inte känner av i vardagen och möjligheten till att unna sig själv en stund av välmående. Samtidigt som jag vill framhäva massagens effekt på muskler kring viss problematik. Jag vill även lyfta vikten av en hållbar och sund kosthållning genom att dela med mig av recept, tips och personliga erfarenheter jag själv tagit nytta av från min egen problematik.
Jag tror inte på en quick-fix, utan försöka hitta lösningar för en hållbar livsstil på lång sikt! 

/ Linn